Okulumuzun yeni e-Twinning Projesi  ‘’Kağıdın Yolculuğu –Journey Of Paper ‘’ başladı.

Okulumuzun yeni e-Twinning Projesi ‘’Kağıdın Yolculuğu –Journey Of Paper ‘’ başladı.

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nilüfer Sapaz ın da katılımcısı olduğu Journey Of Paper- Kağıdın Yolculuğu adlı  uluslararası proje Azerbaycan ve Gürcistan ın da dahil olduğu  toplam 12 öğretmen ile yürütülüyor.Kağıt icat edildiği günden itibaren hayatımızın her alanına girmiş çok değerli bir materyal.Bu noktadan hareketle projemizde kağıdın üretim süreçleri,kullanım alanları,değerlendirme yollarını anlatan ve kağıt israfının önüne geçmeyi hedefleyen çalışmalar yapılacaktır.

Ekim ayında projede görevli öğretmen ve öğrencilerin tanışma toplantısı yapılmış olup proje ile bilgi verilmiştir.

Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

16.11.2023 204

16-11-202316-11-202316-11-2023...